Cursussen en Workshops

Cursussen

Cursus intuïtieve-/paranormale ontwikkeling

Dit is een twee-daagse cursus, waarin u zich leert af te sluiten voor negatieve energiëen om u heen. Het gaat dan om de energiëen van andere mensen om u heen. Dit kan in uw werk zijn, maar natuurlijk ook in uw privé leven.

U leert hoe u deze negatieve energiëen kunt herkennen. Daarnaast leert u te mediteren en goed te aarden. Ik geef uitleg over de helende werking van edelstenen en laat u ervaren hoe sterk de energie van edelstenen is.
Ook gaat u zelf aan de slag met fotoreaden en psychometrie (voorwerpen lezen). Dit klinkt misschien eng, maar het zal u verbazen hoeveel uzelf op intuïtief-/paranormaal gebied kunt!

Deze cursus is inclusief cursusboek, certificaat, 2 x lunch en hapjes en drinken.

Starttijd 10.00 uur

Prijs: € 150,-

Kijk hier voor cursusdata

Cursus Reiki

Waarom Reiki?

Reiki is een oeroude natuurlijke geneeswijze die u helpt weer in balans te komen, zowel geestelijk als lichamelijk.

De term Reiki komt van de Japanse woorden “REI” (universele) en “KI” (levensenergie). De universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

U kunt ingewijd worden in de Reiki, dit wordt verzorgd door een Reikimaster, zodat ook u gebruik kunt maken van de Reiki energie

Wij verzorgen Reiki I, Reiki II en Master inwijdingen in de Tera-Mai, dit is de krachtigste vorm van de Reiki.

Wij hechten veel waarde aan een goede sfeer en persoonlijke aandacht. Om dit te waarborgen kunnen maximaal 4 personen zich inschrijven voor een Reikidag. De data voor Reikidagen vindt u terug in de agenda.

U leert hoe u gebruik kunt maken van de Reiki energie, de Reiki symbolen, de bijbehorende mantra’s en hoe u uzelf Reiki kunt geven. De cursus bestaat uit een deel theorie, de persoonlijke Reiki initiatie (1 op 1) en een gedeelte praktijk. Tevens is er een “terugkomdag” na een aantal weken om uw ervaringen uit te wisselen en al uw vragen te beantwoorden.

Reiki doet u in de eerste plaats voor uzelf maar u kunt ook, door middel van het geven van een Reikibehandeling, anderen helpen.

Deze cursus is inclusief cursusboek, certificaat, een heerlijke lunch en de ‘’terugkomdag”.

Neemt u gerust contact met mij op als u meer informatie wenst.

Namasté!

Carine Fikkers en Joyce Mulder-van den Heuvel (Reiki Master)

Prijzen van deze cursussen:

Reiki I    € 175,-
Reiki II   € 450,-
Reiki III  € 1250,-

Kijk hier voor cursusdata

Cursus Magnetiseren

Deze cursus duurt een dag. Magnetiseren is in het kort gezegd het doorgeven van helende energie. U leert hoe u gebruik kunt maken van deze helende energie om een ander of uzelf te helpen. Door de pijnlijke- of zieke plek in het lichaam op te sporen of op een aangegeven plek op het lichaam energie te geven kan een kwaal of pijn afnemen.

Let wel, je bent geen arts ! Dus op die stoel mag je ook nooit gaan zitten!

Deze cursus is inclusief cursusboek, certificaat, lunch, hapjes en drinken.

Starttijd 10:00 uur

Prijs: € 85,-

Kijk hier voor cursusdata

 

Workshops

Workshop Pendel maken

Workshop Pendelmaken - BuitenaardsezakenIn deze workshop gaat u met een persoonlijke gekozen edelsteen uw eigen pendel maken. De edelsteen kiest u uit aan de hand van een door u getrokken edelstenenkaart of u geeft de voorkeur aan een edelsteen die specifiek uw aandacht trekt. Dit is een leuke creatieve workshop waarin u tevens leert hoe u uw pendel moet gebruiken.

Deze workshop duurt een halve dag en is inclusief hapjes, drankjes en materiaal.

Starttijd 12.30 uur

Prijs: € 45,-

Kijk hier voor workshopdata

Workshop Mandala tekenen

In deze creative workshop gaat u zelf een mandala tekenen. Bij het maken van deze persoonlijke mandala maakt u gebruik van de kleuren en vormen die u aanspreken. Door deze gekozen kleuren en vormen kan ik een beschrijving maken van uw persoonlijkheid en uw krachtpunten en valkuilen.

Ik zal de uitgebreide uitleg van uw mandala na afloop aan u sturen. Deze uitleg kan u inzicht geven in wie u bent en hoe u in het leven staat, maar ook in de kruispunten in uw leven.

Deze workshop is inclusief drankjes, hapjes, materiaal en een uitgebreide duiding van uw eigen mandala.

Starttijd 12.30 uur

Prijs: € 85,-

Kijk hier voor workshopdata

Workshop Kaartleggen met de Lenormand waarzegkaarten

U leert deze dag hoe u de kaarten moet interpreteren en welke leggingen u kunt gebruiken. Ook de onderlinge combinaties van de kaarten hebben een betekenis. Ik zal u diverse leggingen en hoe u dit moet duiden uitleggen. U gaat natuurlijk ook zelf oefenen.

Deze workshop duurt 1 dag en is inclusief boek, kaarten, lunch, hapjes en drankjes.

Starttijd 10.00 uur

Prijs: € 85,-

Kijk hier voor workshopdata